godis/ Kalas

Remdrömmar | Jordgubbsremmar

Igår blev det av. Ett recept jag velat testa ett tag men kräver lite planering eller snarare tid.

Fastnade för en bild speciellt, av Meg Thompsons i övrigt alltid lika inspirerande och vackra bilder av hälsosam och naturlig mat. Meg är australiensisk holistisk näringsfysiolog med stort intresse för matlagning (jag verkar falla för dessa naturliga australiensiskor ;o) och deras matlagningskonster). Ni kan följa henne genom hennes blogg ”My whole food romance” och hennes vackra bilder på Instagram.

Receptet jag fastnat för var vackra bilder av jordgubbs- och blåbärsremmar hon gjort själv genom äkta bär och torkning i ugn. Dessa måste jag testa någon dag tänkte jag, vilken underbar treat och naturligt godis till barnen. Igår efter en kväll och natt i ugnen så kunde jag klippa och rulla ihop dessa rosaröda drömmar. Och sicken lycka, jag var på vippen att äta upp dem själv, men det är var big like hos tjejerna. Nu lär jag laborera med fler smaker precis som Meg också gjorde. ;o)

Meg’s recept hittar ni HÄR men jag har även översatt det nedan

Väl värt väntan för gud så goda de blev!

2 Comments

  • Reply
    Sandra R
    10 november, 2014 at 09:18

    Tusen tack för receptet! Jag blev så till mig att jag ville sätta igång direkt. 🙂 Ska testa att skära dem till "spaghetti" istället.

  • Reply
    Sandra
    10 november, 2014 at 17:34

    Åh va skoj! Det var ju en kul idé. Det blir säkert jättebra. Lycka till!

  • Leave a Reply

    Den här sajten använder cookies. Genom att fortsätta använda sajten accepterar du därmed sajtens cookie-användning.