De här blev poppis! Tacos är ju goda smaker om än sorgliga fabrikat som de stoppas i.
Visst kan man blanda egen tacokrydda men jag köper oftast Spicemasters goda kryddblandningar. Ekologiska och tillsatsfria. Nu fick jag ett infall att prova kryddan med vår favoritråvara. Torsk!
Tacofisk
Ingredients
- * 4 st torsryggsbitar(tinade portionsbitar)
- * 1 dl mandelmjöl
- * 1 msk fiberhusk
- * 1 halv påse ekologisk tacokryddmix
- * havssalt
- * 2 ägg
- * ghee eller smör att steka i
Instructions
1
Dela fisken i ca 3-4 bitar per torskbit.
2
Se till att få ur vattnet ur fisken med hjälp av att trycka dem mot hushållspapper.
3
Blanda mjöl, fiberhusk, krydda och havssalt efter smak i en djup tallrik.
4
Knäck äggen i en annan djup tallrik och vispa ihop lätt med en gaffel.
5
Smält rikligt med fett i en stekpanna.
6
Vänd fiskbitarna först i ägg och sedan i kryddblandningen. Stek dem ett par minuter på varje sida.
7
Servera nystekta med en god aioli till!
No Comments