Föreläsningar och events

Jag är utbildad kostrådgivare LCHF/Paleo vid Paleo Institute. Grunden för lågkolhydratkost är naturlig mat ämnad för våra kroppar genom evolutionen. Det betyder så oprocessad och näringstät mat som möjligt. Evolutionslära, fysiologi och näringslära är komplexa ämnen. Jag brinner för att förmedla dem på ett enklare pedagogiskt sätt som blir lättare att applicera  i dagens samhälle och vardagsrutiner, inte under en period i livet utan för ett hållbart förhållningssätt livet ut.

Jag erbjuder främst föreläsningar och konsultationer till företag, förskolor/skolor, grupper och familjer. Jag arrangerar även fristående föredragskvällar så håll utkik här på hemsidan eller på min Facebook-sida för kommande tillfällen.

Kontakta mig gärna för behov av enskild rådgivning så hjälper jag Dig vidare till mina kollegor.

En hälsoresa för familjen

Mitt hjärta klappar ju lite extra för en förbättrad kosthållning ur ett familjeperspektiv. Ekvationen vardag, hungriga barn, tight tidsschema och önskan att ge sina barn bra och nyttig mat kan ibland ses som en omöjlig uppgift.

Jag erbjuder vägledning till familjer för att hitta underlättande rutiner och tricks samt recept för att kunna kombinera bra mat på ett enkelt sätt i vardagen och för alla åldrar. I tillägg ge familjen en grundläggande förståelse för att själva kunna göra rätt val.

Just ert familjemål sätter vi tillsammans utifrån era förutsättningar.

Finns det ett intresse på er förskola/skola att få en föreläsning och tips till en hälsosammare kosthållning både hos familjerna och hos personalen så är det något jag gärna gör. Fokusområdet bestämmer vi tillsammans.

För en intresseanmälan för kostrådgivning så kontakta mig via kontaktformuläret i menyn till höger

 

En hälsoresa tillsammans med arbetskamraterna

Har ni ett gemensamt hälsomål på arbetsplatsen? Eller önskar ni att ni hade ett?

 Jag erbjuder att hjälpa företag, avdelningar och team att forma hälsomål, planera och hitta de bästa verktygen som passar i just er arbetsvardag. Det finns även möjlighet att låta arbetsgruppen göra en inledande anonym hälsodeklaration som kan användas som underlag för målformulering och formulera en hälsoplan.

Här är ditt kylskåp!

Idag finns många alternativa livsmedel och naturliga val av mat utan att behöva tumma alltför mycket på sina eller sin familjs favoriter på middagsbordet. Önskar du få inspiration och hjälp till att hitta hälsosamma alternativ med just ditt/ert kylskåp som utgångspunkt så hjälper jag gärna till.

Delar ni med er av ert kylskåp så delar jag med mig av mina smarta hälsosamma alternativ. Ni sänder mig bilder på ert kylskåp med kort beskrivning och jag återkommer till er antingen genom ett hembesök alt. email och telefonvägen. Ni får alltid mina rekommendationer till ert kylskåps hälsolyft skriftligen skickat till er.

För en intresseanmälan för “Här är ditt kylskåp” så kontakta mig via kontaktformuläret i menyn till höger